Kohtaamiset, Match making-tapaamiset

Amitec Oy
Tarjoamme huolto- ja Kunnossapitopalvelut, putkisto- ja laiteasennusurakat, tehdasvalmistus, sekä automatisoidut asiakkaan lopputuotteen pakkaamisen, sisälogistiikan ja varastoinnin ratkaisut (materiaalinkäsittely).

Aurajoki Oy
Metallien pinnoistusta alihankintana teollisuuden yrityksille.

Coreplast Oy
Coreplast Oy toimii muoviteollisuudessa. Tuotamme ruiskupuristettuja muoviosia.

Eloquense
Värilaser merkintöjä metalleihin. Puu, muovin leikkaus / merkkaus palvelut. Tuotteita kuten CE-kyltit viivakoodeilla sekä juoksevalla sarjanumeroinnilla. Kylttejä eri materiaaleista, juoksevalla sarjanumeroinnilla. Laser sovelluksen tutkimustyö, yritysten omiin tarkoituksiin.

ELY-keskus
Ely-keskus tukee yritysten kansainvälistymistä ja kehittämistä neuvonnalla, koulutuksilla, yritysvalmennuksilla ja yritystuilla.

Expak Systems Oy
Expak Systems Oy tarjoaa toimitusketjun tehostamiseen valmisohjelman, joka on jo yli sadan yrityksen käytössä.

Finnvera Oy
Finnvera Oyj on Suomen valtion omistama erityisrahoitusyhtiö, joka rahoittaa pk-yrityksiä lainoilla ja takauksilla. Painopiste on erityisesti toimituksiin ja omistusjärjestelyihin kohdistuvissa rahoituksissa.

Fleetlogis Oy
Fleetlogis Oy:n palveluihin kuuluu logistiikan tietojärjestelmät ja toiminnanohjaus, IoT- ja teollisen internetin laitteet ja palvelut sekä puhdasilmalaitteet ja niiden mittaukset.

Hiekka-Laitila Oy/ Rantala-yhtiöt
Erikoislogistiikkaan/ Erikoiskuljetuksiin erikoistunut yritys/yritysrypäs. Kaikki erikoismittaiset, -kokoiset ja -painoiset kuljetukset ovat osaamisalaamme. Päätoimialueena Suomi, pohjoismaat ja balttia, sekä pikarahdeissa manner-eurooppa. Varastotilaa Laitilasta n. 150m2+ 500m2. Kenttätilaa varastointiin tms. 7-10ha. Toimitilat Laitilassa, Raumalla ja Uudessakaupungissa. Myös maa-aineksia maanrakentamisen ja maansiirtokuljetukset.

Jätehuolto M. Helistölä Oy
Länsi-Suomen alueella toimiva jätehuolto- ja kuljetuspalveluyritys.

Kalannin Säästöpankki
Rahoitus- ja maksuliikennepalvelut.

Koneistus Juha Valjanen Oy
Metallia-ala, CNC-koneistusta alihankintana.

Koneteknologiakeskus Turku Oy
Olemme tulevaisuuden teknologioiden asiantuntija, joka hallitsee koko tuotantoprosessin tuotesuunnittelusta valmistukseen ja laadunvarmistukseen. Autamme yrityksiä kehittämään tuotteidensa valmistettavuutta ja ottamaan käyttöön tehokkaampia tuotantomenetelmiä. Teemme myös prototyyppien valmistusta. Teemme tiivistä yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa. Tarjoamme koneistus-, ohutlevy-, laserhitsaus, -leikkaus ja-pinnoituspalveluita. Myös tuotekehitys, Laserteknologia. Mittaus- ja Kalibrointipalvelut.

Kymppi Service Oy
Henkilöstövuokraus ja rekrytointi.

Laitilan Talonmiespalvelu Oy
Yritys tuottaa kiinteistöjen huolto- ja teollisuuspalveluita, mm. kokoonpanotyöt.

Laserkeskus Oy
Vuonna 2003 Laitilaan perustettu Laserkeskus Oy on erikoistunut metalliteollisuudessa toimivien yritysten esikäsittelypalveluiden tuottamiseen. Meiltä saat leikkauksen,särmäyksen, kokoamisen ja viimeistelyn ammattitaidolla. Laserleikkeet, särmäykset, hitsaus, koneistus ja pintakäsittelyt.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
Ammatillisen koulutuksen lisäksi koulutusta ja yritystoiminnan kehittämispalveluja. PED -hitsausten henkilö- ja menentelmäpätevöinnit (PäteWin Oy). Laser- ja robotiikan kehittämispalvelut.

Maatalouskonehuolto Sillantaka Oy
Olemme pitkään toiminut neljä henkilöä työllistävä maatalouskoneiden ja työkoneiden korjaamiseen erikoistunut korjaamo, joka hakee kasvua teollisuudessa käytettävien koneiden kuten trukkien ja pyöräkuormaajien huollosta ja korjauksesta. Nykyaikaiset laitteet ja kaksi huoltoautoa takaavat nopean ja asiantuntevan palvelun.

Meyer Turku
Olemme Turussa toimiva telakka, jolla on pitkä historia laivan rakentamisesta. Olemme erikoistuneet huippuristeilijöiden valmistamiseen.  Etsimme alihankintaan monipuolisesti eri alojen osaajia. Erityisesti sisustus-, sähköistys-, metalli- ja kokonaisuustoimittajia.

Mivepa Oy
Mivepa Oy on vuonna 2006 perustettu metallialalla toimiva yritys.Palvelujamme ovat: valmistaa ja asentaa kantavia CE-merkittyjä teräsrakenteita. Mekaaninen kunnossapito ja huolto, kuljetinrullien valmistus sekä vaarallisten aineiden kuljetuslavat (tyyppihyväksytyt).

Novida ammattiopisto ja lukio
Olemme aikuiskouluttaja mm. seuraavista aiheista: yrityspalvelut ja -koulutukset, esimiesvalmennukset, tutkintotavoitteiset koulutukset, täsmäkoulutukset ja -valmennukset. Teemme koulutuspalveluita kuten lupa- ja korttikoulutukset.

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin ja palveluihin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo.

PC Pinus Oy
Pinus on kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Olemme asiantuntijoita yritysten IT-infrastruktuurien hallinnassa ja toimimme digitaalisen muutoshallinnan mentoreina. 

Personalhuset Staffing Group
Tarjoamme rekrytointipalveluja ja henkilöstövuokrausta. Tuotamme myös mm. työntekijätyytyväisyyskyselyjä.

Projektihuone Jaakkola Oy
Tarjoamme yritysten kehittämis- ja ongelmanratkaisupalveluja liittyen mm. työturvallisuuden parantamiseen, lean-filosofian hyödyntämiseen, päivittäisjohtamisen tehostamiseen, strategian toteuttamiseen ja laatutoimintojen kehittämiseen.

PS Processing Oy
PS Processing Oy on vuonna 2011 perustettu kierrätysalan yritys joka on erikoistunut Styrox-jätteen keräilyyn ja käsittelyyn. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä hallitsemaan syntyvän Styrox-jätteen saattamista uusiokäyttöön kulloistenkin vaatimusten mukaisesti. Toimintamme periaatteena on keskittyä Styroxin laajamittaiseen ja monipuoliseen keräilyyn, käsittelyyn ja jatkojalostukseen luonnonvaroja säästäen. Samalla pyrkien kustannustehokkaisiin kokonaisratkaisuihin. Tarjoamme palvelun styroksin keräilyyn ja kierrättämiseen. Etsimme  Styroksin varastointiin ja kuljetukseen, sekä jatkojalostuksen kannalta tärkeitä kumppaneita.

Pro Ratas Oy
Ylpeästi jokaisen yrityksen kokoinen digikumppani. Pro Ratas Oy toteuttaa asiakkailleen niin yritysvideot kuin mainontaa Googlessa, Facebookissa, Instagramissa sekä LinkedInissä.

Pulmaton
Pulmattoman missio on tuottaa asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja, jotka parantavat tiedon kulkua toimitusketjussa. Teemme sekä asiakaskohtaisesti sovitettuja, selainpohjaisia ohjelmistoratkaisuja että omia ohjelmistotuotteitamme varastojen hallintaan, sanomien välitykseen sekä tiedon analysointiin ja raportointiin.

Rautarakenne S. Lipponen Oy
Teemme teräsrakenteiden valmistus- ja asennustöitä. Teemme teollisuuden kunnossapito ja alihankintatyöt rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Tarjoamme Teräsrakenteiden valmistusta ja asennusta. hallien runkorakenteita, tasoja, portaita, teollisuuden kunnossapitoa ja alihankintaa kappaletavaroille. ym. Etsimme yhteistyöhön suunnittelua, maalausta, kuljetus- ja nostopalveluja, levyseppä hitsaajia.

RealGame Business Training
Toimitusketju- ja liiketoimintaosaamisen ja taloudellisen analyysin koulutusta yrityspelisimulaatiolla.

Suomen Teräsosaajat Oy
Suomen Teräsosaajat Oy tarjoaa teollisuuden palveluja ja teräsrakennetöitä telakkateollisuudelle.

Tekes
Rahoitus- ja neuvontapalvelut yrityksille

Toyota Material Handling Finland Oy
Yritys on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, siälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja.

Turun ammattikorkeakoulu
Turun AMK on tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu, joka on olemassa Varsinais-Suomen työelämän ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Kehitämme tuotteita, palveluja ja toimintatapoja eri alojen tarpeisiin yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Työn tukena ovat myös vahvat kansainväliset kumppaniverkostot. Koulutusratkaisumme työelämään voi olla muutaman päivän täsmäapu tai useamman kuukauden mittainen valmennus.   

Työareena Oy
Yritys toimii henkilöstövuokrausalalla. Etsii asiakkaan tarpeisiin oikeita henkilöitä.

Ukipolis Oy
Ukipolis Oy tarjoaa elinkeinoelämälle yritysneuvontapalveluja.

Vahterus Oy
Vahterus Oy on levylämmönsiirron edelläkävijä, joka on tunnettu innovatiivisuudestaan. Panostamme tuotekehitykseen ja se näkyy markkinoille jatkuvasti esiteltävillä uusilla tuotteilla ja teknologisilla uudistuksilla. Olemme kiinnostuneita mm. uusista logistisista ratkaisuista.     

Vakka-Suomen teollisuuden kunnossapito Oy
Siltanosturien huolto ja kunnossapito sekä tarkastukset ja muu koneiden huolto. Henkilönostimien tarkastukset ja korjaukset.

Veme Oy
Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Alihankintaa yksittäisistä metalliosista toimituskokonaisuuksiin. Tarjoamme laserleikkaus, särmäys, mig-, tig-, pistehitsaus, koneistus, puristimet/prässit, maalaus/pintakäsittely, kokoonpanotyöt.

Vexve Oy
Pallo- ja läppäventtiilien valmistus kaukolämpöön ja teollisuuteen. Etsimme teollisuuden palveluja.

VS-Automaatio Oy
Ruiskuvaluosien sopimusvalmistaja.

V-S TE-palvelut/ Eures
Varsinais-Suomen  EURES-asiantuntijat auttavat  rekrytoinnissa ulkomailta. Julkinen kansainvälinen työnvälityspalvelu EU- ja ETA-alueella sekä rekrytoinnin sen tuki- ja koulutuspalvelut yrityksille, Työpaikkasuomi-koulutus, Kansainvälinen työyhteisö-valmennus, Ammattitaidon testaus ja Lähtömaakoulutus.

V-S TE-toimisto, Uusikaupunki
V-S TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen. Työnantajien palveluihin erikoistuneet asiantuntijat räätälöivät palvelut työnantajien tarpeiden mukaan.

YardMate Oy 
Olemme meriteollisuuskonsortio, jossa yhteistyömahdollisuudet verkostossa sekä KT-toimittajien kautta telakalle että myös kaikki muu jäsenten välinen yhteistyö ja oman tarjonnan ja näkyvyyden laajentaminen kumppanin kautta. Kasvatamme verkostoa meripuolen ”perinteisten” alojen lisäksi monipuolisesti uusilta alueilta, jotta voimme vastata kysyntään koko sen spektrissä mm. resursointi, majoitus, asiantuntijapalvelut, logistiikka.

Verkostomme on väylä kun yritys haluaa alkaa tarjota palvelujaan meriteollisuuden toimijoille, tai jo alalla oleva yritys haluaa laajentaa yhteistyöverkostoaan ja mahdollisuuksiaan myydä tuotteita ja palveluja meriteollisuudelle / KT-toimittajille.

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytteilleasettajat

Coreplast Oy
Coreplast Oy toimii muoviteollisuudessa. Tuotamme ruiskupuristettuja muoviosia.

Eloquense
Värilaser merkintöjä metalleihin. Puu, muovin leikkaus / merkkaus palvelut. Tuotteita kuten CE-kyltit viivakoodeilla sekä juoksevalla sarjanumeroinnilla. Kylttejä eri materiaaleista, juoksevalla sarjanumeroinnilla. Laser sovelluksen tutkimustyö, yritysten omiin tarkoituksiin.

ELY-keskus
Ely-keskus tukee yritysten kansainvälistymistä ja kehittämistä neuvonnalla, koulutuksilla, yritysvalmennuksilla ja yritystuilla.

Expak Systems Oy
Expak Systems Oy tarjoaa toimitusketjun tehostamiseen valmisohjelman, joka on jo yli sadan yrityksen käytössä.

Fleetlogis Oy
Fleetlogis Oy:n palveluihin kuuluu logistiikan tietojärjestelmät ja toiminnanohjaus, IoT- ja teollisen internetin laitteet ja palvelut sekä puhdasilmalaitteet ja niiden mittaukset.

Hiekka-Laitila Oy/ Rantala-yhtiöt
Erikoislogistiikkaan/ Erikoiskuljetuksiin erikoistunut yritys/yritysrypäs. Kaikki erikoismittaiset, -kokoiset ja -painoiset kuljetukset ovat osaamisalaamme. Päätoimialueena Suomi, pohjoismaat ja balttia, sekä pikarahdeissa manner-eurooppa. Varastotilaa Laitilasta n. 150m2+ 500m2. Kenttätilaa varastointiin tms. 7-10ha. Toimitilat Laitilassa, Raumalla ja Uudessakaupungissa. Myös maa-aineksia maanrakentamisen ja maansiirtokuljetukset.

Kalannin Säästöpankki
Rahoitus- ja maksuliikennepalvelut.

Kymppi Service Oy
Henkilöstövuokraus ja rekrytointi.

Laitila
Laitilan kaupungin elinkeinotoimi palvelee alueen yrittäjiä, yrittäjyyttä käynnistäviä sekä Laitilaan muuttavia yrityksiä.

Leader Ravakka
Leader Ravakka on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Yhdistys rahoittaaEU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä. Heidän päätehtävänsä on neuvonta, aktivointi ja rahoitus.

Lounaisrannikon OP
Rahoituspalveluja yrityksille.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
Ammatillisen koulutuksen lisäksi koulutusta ja yritystoiminnan kehittämispalveluja. PED -hitsausten henkilö- ja menentelmäpätevöinnit (PäteWin Oy). Laser- ja robotiikan kehitämispalvelut.

Naantalin kaupunki
Yritysten kehittämispalvelut. Yritystilat- ja tontit.

Nordea
Rahoitus, maksuliikenne, sijoittaminen ja vakuutukset.

Novida ammattiopisto ja lukio
Koulutuspalvelut – sekä tutkintotavoitteista että lyhytkursseja mm. logistiikan alalta. Myös kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät.

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin ja palveluihin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo.

PC Pinus Oy
Pinus on kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Olemme asiantuntijoita yritysten IT-infrastruktuurien hallinnassa ja toimimme digitaalisen muutoshallinnan mentoreina. 

PS Processing Oy
PS Processing Oy on vuonna 2011 perustettu kierrätysalan yritys joka on erikoistunut Styrox-jätteen keräilyyn ja käsittelyyn. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä hallitsemaan syntyvän Styrox-jätteen saattamista uusiokäyttöön kulloistenkin vaatimusten mukaisesti. Toimintamme periaatteena on keskittyä Styroxin laajamittaiseen ja monipuoliseen keräilyyn, käsittelyyn ja jatkojalostukseen luonnonvaroja säästäen. Samalla pyrkien kustannustehokkaisiin kokonaisratkaisuihin. Tarjoamme palvelun styroksin keräilyyn ja kierrättämiseen. Etsimme  Styroksin varastointiin ja kuljetukseen, sekä jatkojalostuksen kannalta tärkeitä kumppaneita.

Pro Ratas Oy
Ylpeästi jokaisen yrityksen kokoinen digikumppani. Pro Ratas Oy toteuttaa asiakkailleen niin yritysvideot kuin mainontaa Googlessa, Facebookissa, Instagramissa sekä LinkedInissä.

Pulmaton
Pulmattoman missio on tuottaa asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja, jotka parantavat tiedon kulkua toimitusketjussa. Teemme sekä asiakaskohtaisesti sovitettuja, selainpohjaisia ohjelmistoratkaisuja että omia ohjelmistotuotteitamme varastojen hallintaan, sanomien välitykseen sekä tiedon analysointiin ja raportointiin.

Rauman painopiste Oy
Tuotamme painotuotteita, mainosteippauksia, autojen teippauksia, mainosmateriaalia yrityksille.

RealGame Business Training
Toimitusketju- ja liiketoimintaosaamisen ja taloudellisen analyysin koulutusta yrityspelisimulaatiolla.

Satakunnan ammattikorkeakoulu / SAMK
Satakunnan AMK on monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. SAMK on Porissa,Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Panostamme teollisuuden uudistumista tukevaan koulutukseen ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan. SAMKin tutkimusryhmät ovat työelämän palveluksessa keskittyen soveltavaan tutkimukseen ja tuote- ja palvelukehitykseen. Tulokset saadaan nopeasti alueen yritysten ja yhteisöjen käyttöön.

Suosiva Oy / Maammekauppa
Maammekauppa on Suomessa valmistettuja tuotteita myyvä verkkokauppa. Meidän kautta voit hankkia mm. yrityslahjat.

Tekes
Rahoitus- ja neuvontapalveluja yrityksille

Tietorahti Oy
Tietorahti Oy tarjoaa ohjelmistokonsultointia kuljetusalalle.

Toyota Material Handling Finland Oy
Yritys on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, siälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja.

Turun ammattikorkeakoulu
Turun AMK on tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu, joka on olemassa Varsinais-Suomen työelämän ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Kehitämme tuotteita, palveluja ja toimintatapoja eri alojen tarpeisiin yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Työn tukena ovat myös vahvat kansainväliset kumppaniverkostot. Koulutusratkaisumme työelämään voi olla muutaman päivän täsmäapu tai useamman kuukauden mittainen valmennus. 

Turun yliopiston Brahea-keskus Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus
Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus (MKK) on merenkulkualan moniosaaja. Tuemme meriliikenteen toimintaedellytysten ja kuljetusketjujen kehittämistä, painotamme elinkeinoelämän kilpailukykyä tukevia toimia, kuljetusten turvallisuuskulttuurin parantamista ja ympäristön kestävää käyttöä. Toimintamme perustuu korkeatasoiseen tutkimukseen, meriliikenteen ja satamien tarpeet huomioivaan täydennyskoulutukseen sekä alan kehityksen tukemiseen verkostojen ja asiantuntijapalveluiden kautta. Tuotamme uutta tietoa merenkulkualan päätöksenteon tueksi, tarjoamme ajankohtaista täydennyskoulutusta ja konferensseja koko meriklusterille. MKK:n yhteydessä toimii lähimerenkulun edistämiskeskus Shortsea Promotion Centre (SPC) Finland.

Ukipolis Oy
Ukipolis Oy tarjoaa elinkeinoelämälle yritysneuvontapalveluja.

Uudenkaupungin kauppakamariosasto
Uudenkaupungin kauppakamariosasto toimii Turun kauppakamarin osastona Vakka-Suomen alueella. Osaston tehtävänä on seurata ja vaikuttaa alueen elinkeinoelämän toimintaympäristöön Vakka-Suomessa. Teemoina mm. tie- ja infrahankkeet, koulutus- ja työvoima-asiat, alueen vetovoimaan ja yritysten kilpailukykyyn vaikuttaminen.

Uusikaupunki
Uudenkaupungin vilkas elinkeinoelämä luo hyvät puitteet yrittämiselle. Elinkeinopalvelut vastaavat Uudenkaupungin elinvoimaisuuden kehittämisestä ja toteutuksesta ja elinkeinopoliittisen seutuyhteistyönkehittämisestä.

Vakka-Suomen Panimo Oy
Valmistamme pienpanimotuotteita, kuten oluita, siidereitä ja muita virvoitusjuomia.

Vakka-Suomen teollisuuden kunnossapito Oy
Siltanosturien huolto ja kunnossapito sekä tarkastukset ja muu koneiden huolto. Henkilönostimien tarkastukset ja korjaukset.

Varsinais-Suomen Yrityskummit
Yrityskummi tarjoaa luottamuksellista sparrausta mikro- ja pk-yrittäjille. Tyypilliset esiin nousevat aiheet liittyvät mm. taloushallintoon, markkinointiin, oman työn organisointiin ja työtehtävien priorisointiin. Kummit ovat pitkään yrittäjinä tai elinkeinoelämän asiantuntijoina toimineita henkilöitä.  Yrityskummit ovat olleet mukana myös tukemassa omistajanvaihdostilanteita ja yrittäjän omaa jaksamista.

Veme Oy
Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Alihankintaa yksittäisistä metalliosista toimituskokonaisuuksiin. Tarjoamme laserleikkaus, särmäys, mig-, tig-, pistehitsaus, koneistus, puristimet/prässit, maalaus/pintakäsittely, kokoonpanotyöt.

V-S TE-palvelut/ Eures
Varsinais-Suomen  EURES-asiantuntijat auttavat  rekrytoinnissa ulkomailta. Julkinen kansainvälinen työnvälityspalvelu EU- ja ETA-alueella sekä rekrytoinnin sen tuki- ja koulutuspalvelut yrityksille, Työpaikkasuomi-koulutus, Kansainvälinen työyhteisö-valmennus, Ammattitaidon testaus ja Lähtömaakoulutus.

V-S TE-toimisto, Uusikaupunki
V-S TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen. Työnantajien palveluihin erikoistuneet asiantuntijat räätälöivät palvelut työnantajien tarpeiden mukaan.

YardMate Oy 
Olemme meriteollisuuskonsortio, jossa yhteistyömahdollisuudet verkostossa sekä KT-toimittajien kautta telakalle että myös kaikki muu jäsenten välinen yhteistyö ja oman tarjonnan ja näkyvyyden laajentaminen kumppanin kautta. Kasvatamme verkostoa meripuolen ”perinteisten” alojen lisäksi monipuolisesti uusilta alueilta, jotta voimme vastata kysyntään koko sen spektrissä mm. resursointi, majoitus, asiantuntijapalvelut, logistiikka.