Home » Ajankohtaista » Tuu messiin!

Tuu messiin!

Lehdistötiedote 1/2017
Julkaisuvapaa heti

-> Löydä työ ja parempi arki Vakka-Suomesta

Etsitkö uutta työpaikkaa, sujuvaa arkea ja enemmän aikaa harrastuksille? Tuu #messiin ja valloita Vakka-Suomi! Ukipolis yhteistyökumppaneineen avaa ovet joustavaan elämään Vakka-Suomessa ja kutsuu sekä nykyiset että tulevat asukkaat messiin paremman elämisen messuille Uuteenkaupunkiin helmikuun alussa.

Uusikaupunki 400 -areenalle, eli tuttavallisemmin Pohitullin palloiluhalliin kerääntyy lauantaina 4.2. Vakka-Suomen alueen työnantajia, palveluiden tuottajia ja harrastustoimijoita sekä alueen kuntia. Laajan työpaikkatarjonnan lisäksi esillä ovat erityisesti alueen asuntotarjonta ja sujuva arki Vakka-Suomessa.

– Ajatus messuista lähti syntymään Uudenkaupungin autotehtaan, Valmet Automotiven mittavista rekrytointiuutisista. Tiedossa oli, että muillakin alueen yrityksillä tulee lähiaikoina olemaan vastaavia tarpeita ja halusimme tarjota tätä, sekä paljon muuta Vakka-Suomessa elämiseen liittyvää informaatiota yhdellä kertaa, kertoo messujen lähtökohdasta Raimo Rantanen Ukipoliksesta.

Alueen suuryrityksistä mukanaolonsa ovat vahvistaneet jo Valmet Automotive ja Yara ja mukana on myös lukuisia pienempiä työnantajia. Työpaikkojen ja asumisen lisäksi messuilla on vahvasti esillä kaikki elämisen palvelut päivähoidosta opetukseen ja harrastuksista muihin vapaa-ajan rientoihin.

– Haluamme tarjota messukävijöille kokonaisvaltaisen paketin siitä, millaista elämä Vakka-Suomessa voi olla, Rantanen kiteyttää.

Messuyhteistyössä on vahvasti mukana myös Uudenkaupungin kaupunki, sekä Varsinais-Suomen TE-toimisto, joka järjestää maksuttomia linja-autokuljetuksia tapahtumaan niin Turun ja Salon seudulta, Porin ja Rauman suunnalta kuin Tampereeltakin ja on suuressa roolissa myös tapahtuman valtakunnallisessa tiedottamisessa.

Tuu #messiin -messutapahtuma järjestetään siis Uusikaupunki 400 -Areenalla lauantaina 4.2.2017 klo 10-15. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Perheen pienimmät viihtyvät toiminnallisessa lapsiparkissa ja näkemistä, kokemista ja tutustumista riittää varmasti koko päiväksi.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Katariina Oikarainen Ukipoliksesta, 040 513 6892 tai katariina.oikarainen@ukipolis.fi. Tapahtuman löydät myös kotisivuiltamme tuumessiin.fi ja Facebookista @tuumessiin.