Etusivu » Ajankohtaista » Tuu Messiin sivusto kehittyy

Tuu Messiin sivusto kehittyy

Tuu Messiin konsepti on alunperin rekrymessuista ja tapahtumista jatkokehityksenä syntynyt palvelusivusto, jonka tarkoitus on tuottaa tietoa Vakka-Suomen alueen uusille ja nykyisille asukkaille sekä yrityksille. Tarjoamme ajankohtaista ja kattavaa tietoa alueen työpaikoista ja palveluista.

Mikä Vakka-Suomi?

Vakka-Suomi on Varsinais-Suomen länsiosassa sijaitseva maantieteellinen alue, johon kuuluu  kaksi kaupunkia, Uusikaupunki ja Laitila sekä neljä kuntaa, Kustavi, Pyhäranta, Taivassalo ja Vehmaa.

Vakka-Suomi on voimakkaan kasvun alueella ja tällä hetkellä töitä on tarjolla laidasta laitaan, niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Vakka-Suomessa on maaseudun rauhaa ja pikkukaupunkien vilinää ja samalla etäisyydetkin ovat lyhyet. Tarjolla on työtä ja hyvät palvelut. Kaikki mahdollisuudet hyvään elämään. Tuu #Messiin!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *