Etusivu » Ajankohtaista » Tuu Messiin -tapahtuma esittelee työpaikkoja ja elämää jälleen helmikuun alussa

Tuu Messiin -tapahtuma esittelee työpaikkoja ja elämää jälleen helmikuun alussa

Vakka-Suomen alueen työpaikkoja, yrityksiä, asumista ja arkea yhteen kokoava Tuu#Messiin -tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna helmikuun alussa Uudessakaupungissa. Tapahtuma on siirtynyt Pohitullin palloiluhallista Novidan tiloihin, mutta tapahtuman teemat pyörivät aiemmilta vuosilta tutuissa aiheissa – esillä on Uudenkaupungin, Laitilan ja koko Vakka-Suomen alueen työmahdollisuuksia sekä paikallisen asumisen ja sujuvan arjen esittelyä.

Tuu Messiin -rekrytointitapahtuma järjestetään Novidan tiloissa lauantaina 9.2.2019 klo 10-14.

– Tapahtuma on kävijöille maksuton ja soveltuu sekä paikallisille että seudulle muuttoa harkitseville, työpaikan vaihtoa suunnitteleville tai työtä etsiville perheenjäsenille. Tuu Messiin tuo työn tarjoajat ja tekijät saman katon alle, tiivistää tapahtumaa kokoava Raimo Rantanen Ukipoliksesta.

Seudun yrityksille messutapahtuma on oiva tilaisuus esittäytyä ja tavata työnhakijoita. Esille toivotaan myös runsaasti kesätyöpaikkoja.

– Tämä on paikallisille yrityksille erinomainen tilaisuus tuoda esiin uravaihtoehtoja ja kesätöitä, ja myös tavata mahdollisia työnhakijoita kasvokkain. Messuille kannattaa ehdottomasti tulla esittelemään yritystä, vaikka juuri nyt ei mittavaa rekrytointitarvetta olisikaan, Rantanen suosittelee.

Teollisuuden työpaikkoja Vakka-Suomen alueella on tarjolla tuttuun tapaan runsaasti. Raimo Rantanen kuitenkin painottaa, että messuilla esiin nousee erityisesti seudun työpaikkatarjonnan monipuolisuus.

” Jos esimerkiksi pariskunnasta toinen käy muualta Vakka-Suomen alueella töissä, messuilta voi löytyä työpaikka myös puolisolle. Ja samalla pääsee kätevästi tutustumaan seudun muuhun arkeen ja mahdollisuuksiin. “

Viime vuoden Tuu Messiin -tapahtuma houkutteli Pohitulliin arviolta lähes 1500 kävijää. Bussikuljetuksia tullaan järjestämään messukävijöille viime vuoden tapaan, ainakin Uudenmaan, Forssan, Turun ja Satakunnan seuduilta.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy sivulta www.tuumessiin.fi/rekrytointimessut/

Ilmoita yrityksesi mukaan tapahtumaan välittömästi tai viimeistään 25.1. Suora ilmoittautumislinkki tapahtumaan on: http://bit.ly/tuumessiin2019

Lisätietoja tapahtumasta antaa Ukipolis Oy:n Raimo Rantanen, raimo.rantanen@ukipolis.fi tai 040 5464 100.

Vuonna 2018 Tuu#Messiin -tapahtuma kiinnosti 1500 vierailijaa eri puolilta Suomea.

Meiltä löytyy työtä ja elämää