Etusivu » Ajankohtaista

Tulossa Työtä ja elämää rekrytointitapahtuma helmikuussa 2019

Aika: Lauantai 9.2.2019, klo 10.00 – 14.00
Paikka: Novida (Liljalaaksonkatu 23, Uusikaupunki)

Tapahtuma on kaikille avoin, koko perheelle suunnattu messutapahtuma, jossa pääteemana ovat seudulla avoinna olevat monipuoliset työpaikat. Tilaisuuteen on tulossa myös lapsille ohjelmaa.

Lisätietoja:
Raimo Rantanen / raimo.rantanen@ukipolis.fi, 040 5464 100, Ukipolis Oy
Leena Valtonen / leena.valtonen@ukipolis.fi, 040 0831 527, Ukipolis Oy

Tapahtumassa esitellään monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia, työnantajia ja seutumme palveluita, jotta saisimme houkuteltua kokonaisia perheitä muuttamaan tänne. Mukaan ovat tervetulleita yritykset koko Vakka-Suomen alueelta!

Ilmoittautumiset 25.1.2019 mennessä: https://hakosurvey.hakosalo.fi/kysely.asp?q=aOOtgiU=501E

Tuu Messiin sivusto kehittyy

Tuu Messiin konsepti on alunperin rekrymessuista ja tapahtumista jatkokehityksenä syntynyt palvelusivusto, jonka tarkoitus on tuottaa tietoa Vakka-Suomen alueen uusille ja nykyisille asukkaille sekä yrityksille. Tarjoamme ajankohtaista ja kattavaa tietoa alueen työpaikoista ja palveluista.

Mikä Vakka-Suomi?

Vakka-Suomi on Varsinais-Suomen länsiosassa sijaitseva maantieteellinen alue, johon kuuluu  kaksi kaupunkia, Uusikaupunki ja Laitila sekä neljä kuntaa, Kustavi, Pyhäranta, Taivassalo ja Vehmaa.

Vakka-Suomi on voimakkaan kasvun alueella ja tällä hetkellä töitä on tarjolla laidasta laitaan, niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Vakka-Suomessa on maaseudun rauhaa ja pikkukaupunkien vilinää ja samalla etäisyydetkin ovat lyhyet. Tarjolla on työtä ja hyvät palvelut. Kaikki mahdollisuudet hyvään elämään. Tuu #Messiin!