Tietoa näytteilleasettajille

Onko yrityksessänne tarvetta työntekijöille? Tarjoamme apua työntekijän löytämiseen! Myös kesätyöpaikat.

Aihe: Tuu#Messiin Työtä ja elämää rekrytointitapahtuma
Aika: Lauantai 9.2.2019, klo 10.00 – 14.00
Tapahtumapaikka: Ammattiopisto Novidan aulatilat (B rakennus)
Liljalaaksonkatu 23, 23500 Uusikaupunki.

Tapahtumassa esitellään monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia, työnantajia ja seutumme palveluita, jotta saisimme houkuteltua kokonaisia perheitä muuttamaan tänne. Mukaan ovat tervetulleita yritykset koko Vakka-Suomen alueelta!

Hinnasto ja tarkemmat tiedot: TuuMessiin Työtä ja Elämää 2019

Lisätietoja:
Raimo Rantanen / raimo.rantanen@ukipolis.fi, 040 5464 100, Ukipolis Oy
Leena Valtonen / leena.valtonen@ukipolis.fi, 040 0831 527, Ukipolis Oy

Tietoa näytteilleasettajista.


TIETOA NÄYTTEILLEASETTAJILLE:

Näytteilleasettajien osastolla olevat henkilöt pyydetään ilmoittamaan oheisen linkin kautta https://bit.ly/2S8KTIH  Samalla voi ilmoittaa mahdollisten ruokailijoiden lukumäärän.

Ruokailu ja muu tarjoilu tapahtumassa:

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa keittolounas (7€) Novidan Lounaspaikassa, joka sijaitsee Liljalaaksonkadun toisella puolella. Paikka on merkitty oheiseen opasteeseen. Lounaana on kalakeitto, salaatti, leivät, juomat ja jälkiruoka.  Ruuan riittävyyden ja hävikin välttämiseksi osallistujia pyydetään ilmoittamaan ruokailijoiden lukumäärä.

Tapahtumapaikalla toimii Kahvila Cahvida,  josta voi ostaa kahvia ja pientä purtavaa.

Liiketoiminnan opiskelijat toimivat messuoppaina ja voivat myös avustaa osastoilla. Sote-puoli järjestää lapsiparkin ja aikuisille erilaisia mittauksia. Lisäksi lapsiparkissa on Nukketeatteri Piironginlaatikon ohjelmaa lapsille. Novidan logistiikka tuo paikalle ajosimulaattorin ja metalli hitsausaseman. Myös prosessipuoli esittelee omaa tekniikkaansa.

  • Näytteilleasettajilla on mahdollisuus tuoda omat tarvikkeensa paikalle perjantaina 8.2. klo 15-18.
  • Lauantaiaamuna paikalle pääsee klo 8.30 alkaen.
  • Purku tapahtuu välittömästi tapahtuman päätyttyä. Mikäli on tarve purkaa osasto vasta viikonlopun jälkeen, on siitä hyvä sopia Novidan henkilökunnan kanssa. Järjestäjä ei vastaa osastolle jätetyistä tarvikkeista.
  • Osastopaikan koko on 2 x 1,5 m ja varustukseen kuuluu pöytä (120 x 45 cm) ja kaksi tuolia. Kaksi paikkaa varanneilla tila on 4 x 1,5 m. Osastoilla ei ole väliseiniä, mutta taustaseinään voi kiinnittää teipillä tai sinitarralla kiinni pysyvää materiaalia. Aivan kaikilla osastoilla ei ole taustaseinää.
  • Kaikilla osastoilla on sähköliittymä.
  • Aulatilan toisessa kerroksessa on varattuna luokkatiloja mahdollisiin kahdenvälisiin keskusteluihin.

POHJAKARTTA / NÄYTTEILLEASETTAJAT

tai lataa tästä PDF POHJAKARTTA-TuuMessiin Rekrymessut 2019-Novida

Näytteilleasettajien parkkipaikat:

Näytteilleasettajille varataan parkkipaikaksi paloaseman puoleinen pysäköintialue, minne kulku on Ketunkalliontien puolelta. Näytteilleasettajat voivat käyttää paloaseman puoleista ovea (ajo-ohjeet tästä). Messukävijät pysäköivät jäähallin parkkipaikalla.

Tiedotus ja some:

Tapahtuman markkinointi ja tiedotus ovat käynnissä.  Viestiä tapahtumasta www.tuumessiin.fi  saa jakaa omissa verkostoissanne.  Tavoitteena on, että tieto tapahtumasta saavuttaisi myös työntekijöiden kotijoukot, puolisot ja kaverit.  

Kaikki Tuu #Messiin materiaali on vapaasti hyödynnettävissänne ja niitä voitte ladata täältä: Markkinointimateriaali.

OPASTEET