YRITYKSIÄ VAKKA-SUOMEN ALUEELLA

Vakka-Suomen alue kasvaa voimakkaasti ja työllistää jatkuvasti enemmän työntekijöitä.

Tuu#Messiin sivusto- sekä rekrytapahtumat haluavat vaikuttaa positiivisesti alueen kasvuun, helpottamalla yrityksien ja työntekijöiden kohtaamista. 

Vakka-Suomi tarjoaa töitä sinulle ja perheellesi. Tutustu tästä alueemme yrityksiin ja löydä itsellesi uusi ura Vakka-Suomessa. Avoimia työpaikkoja löydät täältä.

Vuonna 2003 perustettu Laserkeskus Oy on erikoistunut metalliteollisuudessa toimivien yritysten esikäsittelypalveluiden tuottamiseen ympäri Suomea. Henkilökuntaamme kuuluu noin 60 kokenutta ja osaavaa esikäsittelypalveluiden ammattilaista.

Lue lisää täältä.

Lue myös tarina, työntekijän näkökulmasta..

Uudenkaupungin Rautavalimo Oy – URV –  on perustettu 1950. Yrityksellä on oma valimo Uudessakaupungissa. URV hallinnoi myös yhteistyövalimoiden ja –koneistajien verkostoa Aasiassa.  Vaativat yksittäiskappaleet, piensarjat ja protovalut valmistamme nopeasti ja joustavasti omissa valimoissamme. 

Lue lisää..

Uudenkaupungin toimipaikalla on neljä tuotantolaitosta – kaksi typpihappotehdasta ja kaksi lannoitetehdasta sekä voimalaitos. Tehtaiden päätuotteita ovat NPK-lannoitteet maatalouden käyttöön ja typpihappoa lannoitteiden raaka-aineeksi sekä teollisuuden käyttöön. Lisäksi tehtailla tuotetaan pieniä määriä kemikaaleja elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää..

Ukipolis palvelee yrityksiä monipuolisesti erilaisissa kehitysprojekteissa. Välitämme tietämystä ja osaamista, teemme 
yhteistyötä alan korkeakoulujen, oppilaitosten, tutkimuslaitosten ja osaamiskeskusten kanssa.

Lue lisää.. 

Huom: Verkkosivustoa päivitetään ja yrityksiä lisätään säännöllisesti.